World of Industry, Technology & Science biedt oplossingen

World of Industry, Technology & Science biedt oplossingen Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Maatschappelijke uitdagingen, zoals voedselveiligheid, energieschaarste en arbeidstekorten, vragen om vernieuwing en flexibiliteit.

Tijdens de WoTS 2024 tonen de exposanten van de World of Industry, World of Laboratory & World of Electronics hun nieuwste technologieën, innovaties en tools, om jou te helpen bij deze ontwikkelingen. Alleen samen kunnen we tot de beste oplossingen komen. De WoTS 2024 geeft je een totaaloverzicht van wat er nu gebeurt binnen jouw branche.

De meest in het oog springende innovaties nemen een centrale plaats in op de beurs. Tijdens WoTS 2024 wordt de High Tech Trophy uitgereikt aan de meest innovatieve oplossing. Noviteiten van beursdeelnemers worden beoordeeld door een vakjury én door jou. De genomineerden noviteiten kun je bekijken in de speciale galerij op de beursvloer. Op donderdag 26 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Al met al veel reden om een bezoek te brengen aan de World of Industry, Technology & Science 2024. Dan kan van 24 tot en met 27 september in de Jaarbeurs Utrecht. Aanmelden voor een bezoek is kosteloos en kan nú via de website.