User interface design seminar

User interface design seminar Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De user interface van consumenten- en industriële producten is nog steeds sterk in ontwikkeling en is meer dan iconen en slides die bediend worden door middel van een touchscreen. Een goede user interface van een fysiek product is van essentieel belang en draagt bij aan een verbetering van de user experience.

Op woensdag 8 december van 10.00 tot 12.00 uur vindt digitaal het eerste deelnemersoverleg plaats voor dit seminar. Door gezamenlijk te werken aan seminars en projecten wordt neutrale deskundigheid naar bezoekers en dus (potentiële) klanten gecommuniceerd. Heeft u interesse om een bijdrage te leveren in dit seminar? Meld u dan nu aan voor dit overleg bij Melvin Brink.

Het is vandaag de dag nog steeds een uitdaging voor ontwikkelaars van interfaces en designs in de industrie om ten eerste goed de behoeften/wensen van de eindgebruiker geïntegreerd te hebben in de interface en ten tweede goed gebruik te maken van laatste technologische mogelijkheden.

Op de WoTS beurs geven wij uitgebreid aandacht aan dit onderwerp, waarbij we ons richten op industriële ontwerpers, productontwerpers, elektronica-ontwikkelaars, software en hardwarefabrikanten en -leveranciers. De sprekers in dit seminar gaan in op de mogelijkheden en uitdagingen bij het ontwikkelen van aansturingen en interfaces die concreet toepasbaar zijn in de industrie.