Start indeling beursplattegrond WoTS


Vanaf maandag 19 februari wordt gestart met het intekenen van de conceptindeling. Bedrijven die zich voor 16 februari inschrijven voor deelname aan World of Technology & Science / Industrial Processing worden meegenomen in de eerste indeling. De indeling van de hallen wordt gebaseerd op de wereldindeling. Vervolgens wordt er bij het intekenen, gekeken naar de wensen en voorkeuren die exposanten op het inschrijfformulier aangeven. De ingeschreven exposanten ontvangen als eerste de conceptplattegrond en hebben vervolgens de mogelijkheid om op de toegewezen standlocatie te reageren.

Met deze aanpak hebben ingeschreven exposanten inspraak op de aangewezen standlocatie. Op dit moment is meer dan 9.000 m² van de vloeroppervlakte ingevuld door zo’n 240 exposanten en daarmee ligt het aantal inschrijvingen op lijn met de verwachtingen.
Uiteraard kunnen bedrijven zich ook nog na 16 februari inschrijven als deelnemer van World of Technology & Science maar de eerder genoemde voordelen zijn dan minder concreet.

Vanaf eind april is de plattegrond definitief en is voor niet ingeschreven bedrijven mogelijk een vrije plaats van de plattegrond te kiezen. Kijk voor de deelnamemogelijkheden op de website of neem contact op met Marc Berkouwer.