SCHURTER UHP-SMD Zekering voor Lithium-Ion accu's met hoog vermogen

SCHURTER UHP-SMD Zekering voor Lithium-Ion accu's met hoog vermogen Door: SCHURTER Electronics B.V.

In de wereld van elektronica, vooral in de automobielindustrie, wordt de vraag naar krachtige oplossingen tot 48 volt DC steeds groter. Om hogere bedrijfsstromen betrouwbaar te beveiligen, is de UHP-zekering van SCHURTER de beste keuze. Dit component is ontworpen om het circuit te verbreken bij tweemaal de nominale stroom, en dat binnen maximaal 15 seconden.

Maar hier is de game-changer: De UHP-zekering vermindert de ergste stroomsterkte aanzienlijk met meer dan zes keer in vergelijking met standaardzekeringen in de industrie. Het innovatieve ontwerp is indrukwekkend en biedt een opmerkelijk hoge breekcapaciteit tot 3000 Ampère op het niveau van Safety Extra Low Voltage (SELV). Deze veelzijdigheid breidt zijn bruikbaarheid uit tot buiten de automobielsector, waardoor het een betrouwbare keuze is voor datacenters, telecomtoepassingen en zelfs zware elektrische gereedschappen.

En dat is nog niet alles! Voor toepassingen tot 50 volt biedt SCHURTER ook de UHS-zekering, met een iets lagere breekcapaciteit maar nog steeds een betrouwbare overstroombeveiliging.

Dus, of u nu werkt aan auto-elektronica of toepassingen onderzoekt in verschillende industrieën, de SCHURTER UHP zekering, ontworpen voor maximaal 80 volt, is uw go-to oplossing. Ontdek samen met ons in deze video hoe deze zekering een revolutie teweeg kan brengen in uw projecten en de veiligheid en efficiëntie van uw hoogvermogencircuits kan garanderen. Mis de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van overstroombeveiliging niet!