Live demo's en workshops op D&E event

Live demo's en workshops op D&E event Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

D&E is in een nieuw jasje gestoken met een frisse huisstijl, een nieuwe locatie en live demonstraties! Hét event voor ontwikkelaars en toepassers van embedded systems is dit jaar in 's-Hertogenbosch op woensdag 19 april. En dat is niet de enige verandering.

Het event is dit jaar georganiseerd rond vijf thema’s: hardware, software, test & measurement, engineering en research & development. Een compleet aanbod dat het hele vakgebied beslaat.

Op het event exposeren 25 deelnemers. De live demonstraties zijn een waardevolle aanvulling op het programma en vinden de hele dag plaats naast de technisch inhoudelijke lezingen. Zo kunnen bezoekers zelf aan de slag met nieuwe producten en de handen uit de mouwen steken.

Ook de plenaire sprekers zijn bekend: Geert Willems van imec gaat dieper in op de invloed van elektronica op het milieu. Ruud van Beek en Dick van Hees spreken namens ASML over right first time, een veelbesproken en actueel onderwerp.

Inmiddels hebben 26 exposanten zich ingeschreven en ook de bezoekersregistratie loopt goed. Meld je vandaag nog kosteloos aan voor het event via: https://fhi.nl/dene.