LabAutomation 2017 is hét evenement waar ervaringen over robotisering, automatisering en softwaresystemen voor het laboratorium uitgewisseld worden. LabAutomation biedt u de mogelijkheid om in één dag volledig geïnformeerd te worden over de optimalisatie van uw lab. Tijdens een gevarieerd conferentieprogramma presenteren sprekers van onder meer UMC Utrecht, Shell, Erasmus MC, Dow Chemical Terneuzen en KWR Watercycle Research Institute hun ervaringen en kennis. Gespecialiseerde leveranciers presenteren hun vakkennis en de laatste ontwikkelingen op een uitgebreide informatiemarkt. Kom op dinsdag 28 maart naar 1931 Congrescentrum in Den Bosch en blijf optimaal geïnformeerd over alle ontwikkelingen in de markt!

Tijdens het conferentieprogramma komen onderwerpen aan bod zoals het keuzeproces, de aanschaf en de implementatie van hardware en software systemen, het optimaliseren voor het werkproces, LIMS, ELN en uiteraard ook toekomstige mogelijkheden. Peter Boogaard verzorgt de aftrap van de dag en geeft zijn visie op de toekomst van lab automatisering. Welke trends ziet hij en welke ontwikkelingen kunnen we de komende jaren verwachten?

Naast het conferentieprogramma, presenteren alle toonaangevende leveranciers zich in de centrale hal van Congrescentrum 1931 met table-top stands: Abbott Informatics, Agilent Technologies, BCON Instruments, BioSPX, BRAND, Eppendorf, GC biotech, Gilson International, Greiner Bio-One, Infoland, iVention, JSB, Joint Analytical Systems, Lab Services, LabVantage, LabWare Limited, NovaVeth, Peak Analysis & Automation, PerkinElmer, Promega, SampleQ, Siemens Industry Software, Sopachem, Synchron Instrumenten, t&p en Thermo Fisher Scientific.

Het volledige programma kunt u hier vinden. U kunt zich als eindgebruiker via deze link aanmelden voor een bezoek aan het LabAutomation event.