Gezocht: ‘vastlopers’ voor creativiteitssessie

Gezocht: ‘vastlopers’ voor creativiteitssessie Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Samen met Dennis van der Heijden en Mark van der Zwan van Play@Work is FHI voor een nieuwe, inspirerende sessie op zoek naar ‘vastlopers’.

Wat?!? Tsja, je kent ze misschien wel: van die situaties waarin je even niet weet hoe je verder moet, het op kunt lossen. Je hebt al theorieën gelezen, mensen gesproken, gespard, gescrumd, tips en tricks toegepast en toch bereik je niet het gewenste resultaat. Denk je in cirkeltjes en weet je even niet meer hoe je daar uit kunt komen? Bijvoorbeeld over onderwerpen als: 

  • Hoe kan ik nu echt goed personeel aantrekken?
  • Hoe kan ik mijn verdienmodel anders vormgeven?
  • Wie zijn nu echte leads en hoe kom ik bij ze terecht?
  • Wat moet ik met mijn netwerk?

Komt er bij jou meteen een situatie in je op, waarbij je hard op zoek moest naar je creativiteitsspieren? Of ze er nog zitten en hoe je ze ook alweer kan ‘activeren’?

Voor een verrassende, inspirerende nieuwe sessie voor leden zijn we op zoek naar voorbeelden van ‘vastlopers’.

Heb jij zo’n ‘vastloper’-voorbeeld? We zijn erg benieuwd en horen het graag! Dan gaan we met jou in gesprek over hoe je de situatie hebt benaderd en wat dit je (niet) heeft opgeleverd. Anoniem, of als je het leuk vindt in de vorm van een kort filmpje.

Niet om de inhoud in te duiken van jouw ‘vastloper’, maar wel om samen te gaan trainen! Om de uitdaging aan te gaan om patronen bij jezelf te ontdekken die blokkeren en die om te vormen met jouw creativiteitsspieren, zodat je geïnspireerd en met energie jouw situatie opnieuw kunt benaderen.

Bijsluiter: Dennis en Mark geven géén praktische oplossingen, je krijgt ook géén concrete antwoorden op je vraag. Wél wordt je creativiteit geboost! Zodat je zelf oplossingen en kansen gaat zien die eerder niet in je zouden zijn opgekomen! 

Doe mee en mail je naam, organisatie en in twee zinnen jouw ‘vastloper’ naar jori.hoving@fhi.nl en we nemen binnen enkele dagen contact met je op!

    • Voor Dennis van der Heijden is zijn passie voor de ontwikkeling van mens en organisatie en liefde voor het theater een logische combinatie geweest om Play@Work op te richten.
    • Mark van der Zwan is regisseur met een achtergrond als ingenieur. Analytisch sterk en gedreven om iedereen een stem te geven. “Het mooiste theater prikkelt, schuurt en verrast. Het biedt je nieuwe perspectieven en nodigt uit tot gesprek en verbinding”.