ASi-5 tellermodule - kosteneffectieve oplossingen voor diverse toepassingen

ASi-5 tellermodule - kosteneffectieve oplossingen voor diverse toepassingen Door: Bihl + Wiedemann GmbH

Profiteer nu van de update van onze ASi-5 tellermodules. Gebruik bijvoorbeeld nieuwe functies zoals de meting van frequentie en periodeduur of het nieuwe 32-bits waardebereik om een scala aan toepassingen te gebruiken.

Afb.: Door de vele functies en de vier afzonderlijk instelbare meetingangen kunt u met de flexibele ASi-5 tellermodules voordelig een scala aan toepassingen gebruiken.

 

De voordelen van de nieuwe ASi-5 tellermodules

Grote bandbreedte en korte cyclustijd - De ASi-5 tellermodules geven naar keuze vier onafhankelijke meetwaarden in 16 bit door in slechts 1,27 ms of één waardebereik in 32 bit (-2147483647 tot 2147483647). U werkt daarbij met meetfrequenties tot 250 KHz.
Vier flexibel inzetbare meetingangen Elk apart naar wens te configureren. U kunt ook impulsmeters en encoders (24V) aansluiten. Functies kunnen worden geactiveerd via de procesgegevens of via hardware-ingangen rechtstreeks op de module.
Handige parametriseringAlle meetingangen zijn via onze softwaresuite afzonderlijk in en uit te schakelen. Het is ook mogelijk de functies voor elke ingang afzonderlijk te wijzigen en te configureren.
Modules direct in het veld inzetbaarMet onze ASi-5 tellermodules in IP67 profiteert u in het veld van alle bewezen voordelen van ASi, niet in de laatste plaats van de tot 70% lagere bedradingskosten ten opzichte van oplossingen met ronde kabels.

.