Overzicht branches/verenigingen

FHI vertegenwoordigt vijf branches en een tiental gelieerde verenigingen waarvan FHI het secretariaat voert. De vijf branches zijn:

Industriële Elektronica
De Nederlandse brancheorganisatie voor Industriële Elektronica bundelt de gezamenlijke belangen van de bedrijven die actief zijn op de Nederlandse en de rest van de Benelux-markt voor industriële elektronica producten, systemen en diensten.

GebouwAutomatisering
‘Duurzame waarde met kennis in de keten’, dat is waar de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering voor staat! Gebouwautomatisering omvat de integratie van afzonderlijke installaties tot een centraal gebouwbeheersysteem. Duurzame marktontwikkeling staat hierbij hoog in het vaandel, zowel wanneer het gaat om milieu-aspecten als voor wat betreft de continuïteit van de markt.

Industriële Automatisering
De Nederlandse brancheorganisatie voor Industriële Automatisering bundelt de gezamenlijke belangen van de bedrijven die actief zijn op de Nederlandse en de rest van de Benelux-markt voor industriële automatisering: hard- en software producten, systemen en diensten.

Laboratorium Technologie
De Nederlandse brancheorganisatie voor Laboratorium Technologie richt zich zowel op de belangen van producenten als leveranciers, variërend van kleine ondernemingen tot multinationals.

Medische Technologie
De Nederlandse brancheorganisatie voor Medische Technologie richt zich zowel op de belangen van producenten als leveranciers, variërend van kleine ondernemingen tot multinationals.