Het jaarlijkse contactmoment voor alle bij de FHI branches aangesloten bedrijven dat u niet mag missen:

het 5e FHI ledennetwerk-/managementevent

 

Datum: donderdag 31 mei 2018 (ontvangst vanaf 14.30 uur)

Locatie: KNVB Campus, Zeist

 

 

 

15.00 uur: Willem van Raalte

Welkom en opening

15.15 uur: Benno Schildkamp

 

Als je je collega’s, je bedrijf of organisatie op een sportieve manier wil waarderen en motiveren, hoe doe je dat? Heel simpel, met een serieuze insteek en een vette knipoog…
Benno Schildkamp is directeur van het bedrijf Food Connect uit Almelo en bedenker van het SaS-model (Stadion als Spiegel). In deze filosofie worden medewerkers in het bedrijfsleven gemotiveerd zoals dat op het voetbalveld gebeurt. U maakt geen kennis met een hiërarchisch plaatje van zijn organisatie, maar met een voetbalstadion, waar het publiek (lees: klant) bovenin zit en op het speelveld kijkt. Benno laat zien hoe je op een sportieve en duidelijke manier leiding geeft aan je bedrijf.

16.15 uur: Björn Kuipers

 

Björn Kuipers is de beste scheidsrechter van Nederland op dit moment. Björn Kuipers geeft lezingen over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team. Björn zijn presentaties geven een bijzondere indruk in de wereld van een topscheidsrechter. Daarnaast legt hij de perfecte link tussen het ondernemen en de topsport,met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt.

17.15 uur: Ledennetwerkborrel

 

Aanmelden (kosteloos) voor FHI-leden: via een e-mailbericht aan Marina van den Berg.

 

Een impressie van de eerder door FHI georganiseerde managementsessies/ledennetwerkbijeenkomsten vindt u hieronder: