Interactie tussen branches over Internet of Things

FHI is gestart met het organiseren van netwerkbijeenkomsten Interactie tussen branches. De eerste bijeenkomst zal gaan over Internet of Things en wordt georganiseerd voor bedrijven uit de branche Gebouw Automatisering en Industriële Elektronica.

Er bestaat een grote wens tot het versterken van de dynamiek tussen de verschillende branches van FHI. Door bedrijven uit verschillende FHI-branches bij elkaar te brengen en samen te laten werken ontstaan er nieuwe netwerken en nieuwe kansen.

Deze keer staat de volgende vraag centraal die ons vanuit meerdere leden heeft bereikt:

“Digitalisering van gebouwen biedt de leden van de FHI-branche Gebouw Automatisering grote kansen om competitief te blijven in een mondiale concurrentiestrijd. De groeiende vraag naar steeds slimmer wordende Internet of Things toepassingen stelt bedrijven echter tegelijkertijd voor de uitdaging om tijdig in te springen op deze trend om niet achter te raken bij de concurrentie. Waar moet men beginnen met IoT? En hoe gaan we verder?”

Voor de netwerkbijeenkomsten worden bedrijven benaderd om samen het antwoord te vinden op de vragen die spelen. Wij streven naar een evenwichtige samenstelling.
Wilt u ook aanwezig zijn bij deze of een andere netwerkbijeenkomst ‘Interactie tussen branches’?
Wilt u een businesscase voorleggen om de interactie tussen de branches aan te gaan?
Neem dan contact op met Leonie van der Smeede.

Datum, tijd en plaats: 12 juni, van 12:00 tot 17:00 uur bij FHI in Leusden.

Bedoeld voor: Leden van de FHI-branches Gebouw Automatisering en Industriële Elektronica, op uitnodiging.

Kosten: gratis